Pladebukning

Bissenbakker Steel Supply er leveringsdygtige indenfor pladebukning og panelbukning til mange forskellige brancher. Vi råder over en omfattende og moderne maskinpark, der muliggør pladebukning af emner i alle tænkelige størrelser. Vi lægger en stor ære i at være blandt de førende leverandører af CNC-styrede plade- og panelbukning.

Mange års erfaring i pladebukning

Som maskinfabrik nær Kolding med speciale i pladebearbejdning, har vi mange års erfaring med pladebukning i alle afskygninger. Vores medarbejdere er veluddannet og opdateres konstant med de nyeste efteruddannelser indenfor faget.

Udover pladebearbejdning, udfører vi på maskinfabrikken en bred vifte af andre opgaver. Vi tilbyder blandt andet laserskæring og svejsearbejde.

Kontakt os og hør mere om pladebukning

Bissenbakker Steel Supply har allerede hjulpet mange danske virksomheder med pladebearbejdning. Vi stiller naturligvis også gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig.

Kontakt os på telefon  telefon 75 50 80 13 eller e-mail frank@bissenbakker.dk, og indhent et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde kontaktformularen med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så snarest muligt.

 

Kontakt os