Stålkonstruktioner

Hos Bissenbakker Steel & Supply kan vi hjælpe med stålkonstruktioner til alle formål i de fleste brancher. Vi har mange års erfaring og derfor hjælper vi også gerne med udvikling af projektet. En løsning kan vi altid finde og derfor siger vi ikke nej til en opgave.

Vores maskinfabrik holder til nær Kolding, men vi har mulighed for at hjælpe kunder i hele landet. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse med det vi fremstiller til dem og derfor sørger vi også for at lytte til vores kunders ønsker og behov gennem hele forløbet til der er et færdigt produkt.

Alt i stålkonstruktioner

Vores kompetencer og erfaring gør at vi kan hjælpe med både små og store stålkonstruktioner. Vi kan både være behjælpelig med standardkonstruktioner og specialløsninger med konstruktioner efter dit ønske.

Hvis du kontakter os tidligt i projektet har vi mulighed for at være behjælpelig med korrekt udvikling af projektet, da vi har stort know how. Vores erfaring gør også at vi kan komme idéer til løsninger.

Montering af stålkonstruktioner

Når vi har fremstillet en stålkonstruktion som opfylder dine ønsker og behov, hjælper vi også gerne med montering af denne. Vi har mulighed for at hjælpe med svejsning, hvor vi kan tilbyde forskellige svejseteknikker.

Uanset hvilken opgave vi står over for sørger vi for at levere et arbejde i høj kvalitet. Hvis konstruktionen kræver speciel håndtering, så står vi også klar til at tilbyde vores kompetencer i forhold til det.

Brug for at vide mere om stålkonstruktioner?

Har du spørgsmål du ønsker besvaret eller har brug for en uforpligtende snak om hvilke muligheder vi kan tilbyde til stålkonstruktioner, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 75 50 80 13. Du er også velkommen til at skrive til os på mail frank@bissenbakker.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os