Svejsning

Står du overfor en opgave, som involverer svejsning, og du har derfor brug for en professionel maskinfabrik, som har styr på det de laver. Hos Bissenbakker Steel & Supply har vi mange års erfaring i branchen og står også klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at være effektive i vores arbejde, men vi ønsker også at levere et tilfredsstillende arbejde til vores kunder. Derfor sørger vi også for at lytte til den enkelte kundes ønsker til opgaven og gør hvad vi kan vi for at finde den løsning som tilfredsstiller kunden bedst.

Svejsning i flere typer metal

Vi tilbyder forskellige svejseteknikker alt efter hvad der giver mest mening for opgaven. Det kan eksempelvis være MIG- eller TIG-svejsning. Vi har også mulighed for at svejse i forskellige metaller afhængig af hvad dine ønsker er.

Vores store erfaring i branchen gør at vi ikke siger nej til en opgave - vi kan altid finde en løsning. I vores moderne maskinpark har vi udstyr til at kunne løse opgaver for flere forskellige brancher.

Specialister i svejsning

Hos Bissenbakker Steel & Supply er vi specialister i svejsning. Vores medarbejdere er kompetente og veluddannede medarbejdere inden for deres fag. Hvis det er kundens krav, så kan vi også tilbyde certificeret svejsning.

Vi holder til i Bjert nær Kolding, men har mulighed for at hjælpe kunder i hele landet. Vi hjælper også gerne med opsvejsning af stålkonstruktioner, hvis du har en opgave, hvor der er brug for det.

Få et uforpligtende tilbud på svejsning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål du ønsker besvaret eller du gerne vil have et uforpligtende tilbud på en opgave med svejsning.

Vi kan kontaktes på telefon 75 50 80 13. Du kan også skrive til os på mail til frank@bissenbakker.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os