KANTBUKNING - CNC KANTPRES

Hos Bissenbakker Steel Supply har vi top moderne CNC-styrede kantpressere der kan varetage enhver type opgave indenfor kantbukning, uanset hvor kompliceret opgaven er. Med mange års erfaring og en omfattende maskinpark, kan levere vi solidt håndværk i høj kvalitet.

Speciale i kantbukning

Kantbukning og valsning har været en af vores speciale i mange år. Vi levere komplette løsninger til en bred vifte af forskellige industrier fra vores maskinfabrik nær Kolding. Gennem årene har vi udført og leveret pladearbejde for virksomheder i hele landet.

Med vores moderne maskinpark er vi blandt andet også leveringsdygtige indenfor laserskæring og pladebukning.

Hvorfor vælge os til dit kanbukningsprojekt?

Der er mange gode grunde til at vælge os til dit projekt. Herunder vil du finde nogle af disse grunde: 

  • Avanceret Teknologi: Vi er udstyret med state-of-the-art kantbukningsmaskiner og værktøjer, der sikrer nøjagtige og ensartede resultater hver gang.
  • Erfaren Ekspertise: Vores team af dygtige fagfolk er specialiserede i kantbukning og har løst utallige udfordrende projekter med succes.
  • Skræddersyede Løsninger: Vi forstår, at hvert projekt er unikt. Derfor tilpasser vi vores tjenester efter dine specifikke behov og sikrer, at du får den optimale løsning.
  • Kvalitetskontrol: Vi prioriterer kvalitet højt og gennemfører omhyggelige kvalitetskontroller for at levere produkter af højeste standard.
  • Tidsbesparende og Effektivt: Med vores hurtige turnaround-tider kan du stole på os til at levere rettidige resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os og hør nærmere om kantbukning

Søger du en kompetent maskinfabrik til at udføre kantbukning eller valsning? Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på telefon 75 50 80 13 eller e-mail frank@bissenbakker.dk, for en uforpligtende snak og et stærkt tilbud på kantbukning. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

 

Kontakt os