Specialopgaver

Skræddersyet metalbearbejdning - Præcision og nøjagtighed

Når det kommer til specialopgaver inden for bearbejdning af metal, er nøjagtighed præcision afgørende. Hos Bissenbakker Steel & Supply har vi evnerne til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder selv de mest komplekse krav inden for metalbearbejdning. Med stor erfaring og ekspertise og topmoderne faciliteter og maskiner kan vi håndtere specialopgaver, der kræver drejninger, udskæringer og bukninger.

Vi forstår at specialopgaver kræver en detaljeret tilgang og en dybdegående viden om materialer og processer. Uanset om det drejer sig om at fremstille komponenter til luftfart, medicinsk udstyr eller komponenter til industrien, har vores medarbejdere de nødvendige færdigheder og viden, der kræves for at levere resultater af højeste kvalitet.

Vi samarbejder med kunden, for at kunne skræddersy netop dit projekt. Det sikrer os, at vi kan fremstille dit metalkomponent i præcise mål og dimensioner, så vi sikrer at det er tilpasset til dit projekt.

Moderne faciliteter og maskiner til alle behov

Hos Bissenbakker Steel & Supply kan vi fremstille alle løsninger inden for metalbearbejdning. Vi har specielle maskiner til ethvert projekt. Uanset om det handler om CNC fræsning, drejning eller laserskæring, kan vi hjælpe med dit projekt.

Du har opgaven - vi leverer løsningen
Uanset om du skal have produceret et eksemplar eller mange, så kan vi hjælpe. Vi har maskinerne og kompetencerne til at udføre præcise udskæringer, mønstre eller huller. Vi kan ligeledes lave bukninger og kantpres i flere typer metaller. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med din opgave.
Kontakt os på telefonnummer 75 50 80 13, eller udfyld vores kontaktformular med opfanget af din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os