Panelbukning

Bissenbakker Steel & Supply nær Kolding leverer pladebukning til kunder i mange forskellige brancher. Vi råder over en stor maskinpark med moderne maskiner, som muliggør at vi kan levere emner i både små og større antal.

Ud over panelbukning har vi også mulighed for at fremstille andre former for pladebearbejdning som eksempelvis laserskæring og svejsning. Vores maskinpark gør det muligt at fremstille alt fra et enkelt emne til store serier med mange ens emner.

Mange års erfaring med panelbukning

Hos Bissenbakker Steel & Supply har vi stor erfaring med alle former for panelbukning og står derfor også klar til at hjælpe dig. Vores medarbejdere har mange års erfaring og de har alle kompetencerne til at betjene vores avancerede maskiner korrekt.

Vores mange års erfaring i branchen gør at vi altid finder en løsning uanset hvilken problemstilling du står over for. Vi har gennem tiden løst en bred vifte af opgaver for virksomheder i mange forskellige brancher.

Panelbukning i høj kvalitet

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde vi leverer. Derfor sørger vi også for at udføre alt arbejde i høj kvalitet. Dette er blandt muligt fordi vores maskinpark er cnc-styret og derfor kan vi fremstille serier med mange emner, som alle er ens.

Vores maskinpark gør det også muligt at fremstille emner i høj kvalitet lige efter dine ønsker. Vi har mulighed for at arbejde effektivt og kan hurtigt fremstille nye emner, hvis der skulle opstå et behov for det.

Kontakt os for panelbukning

Har du brug for emner som involverer panelbukning eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 50 80 13. Du er også velkommen til at sende din besked via vores kontaktformular.

Ring til os