Stålkonstruktioner

Skræddersyede Stålkonstruktioner

Hos Bissenbakker Steel & Supply kan vi hjælpe med stålkonstruktioner til alle formål i de fleste brancher. Vi har mange års erfaring og derfor hjælper vi også gerne med udvikling af projektet.

Vi hjælper altid med at finde den løsning, der passer bedst til dit projekt og vi sørger for at finde de rigtige dimensioner og materialer til dit projekt.

Vores maskinfabrik ligger i Bjert nær Kolding, men vi har mulighed for at hjælpe kunder i hele landet. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og at vores stålkonstruktioner passer præcist til dit projekt. Vi samarbejder altid med kunden, for at forstå hvad dit ønske og behov er, så vi kan fremstille en stålkonstruktion der passer til dine krav.

Alt i stålkonstruktioner

Vores kompetencer og erfaring gør, at vi kan hjælpe med både store og små stålkonstruktioner. Vi tilbyder både at producere standardkonstruktioner og specialmål, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til netop dit projekt.

Vi hjælper dig også gerne med at udvikle projektet fra start til slut. Vi kan hjælpe med at måle og udvikle den præcise løsning, så vi kan producere en solid og robust løsning for dig. Vi kan hjælpe med vejledning og idéer til løsninger, så du får den bedst mulige løsning til dit projekt.

Montering af stålkonstruktioner

Når vi har fremstillet en stålkonstruktion som opfylder dine ønsker og behov, hjælper vi også gerne med montering af denne. Vi har mulighed for at hjælpe med svejsning og laserskæring

Uanset hvilken type metalbearbejdning, vi skal hjælpe med, kan du være sikker på at vi arbejder effektivt og bruger vores avancerede teknikker og maskiner til at fremstille de bedste løsninger for dig. Har du en opgave, du ikke ved hvordan du skal gribe an? Så lad vores dygtige medarbejdere tage hånd om det. Vi kan hjælpe med tegninger, konstruering, opbygning og fremstilling af stålkonstruktioner.

Vil du vide mere om stålkonstruktioner?

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til stålkonstruktioner, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fanges på telefonnummer 75 50 80 13. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring til os