Svejsning

Professionel svejsning af metal og konstruktioner

Står du overfor en opgave, som involverer svejsning, og du har derfor brug for en professionel maskinfabrik, som har styr på det de laver. Hos Bissenbakker Steel & Supply har vi mange års erfaring i branchen og står også klar til at hjælpe dig.

Vi √łnsker at v√¶re effektive i vores arbejde, men vi √łnsker ogs√• at levere et tilfredsstillende arbejde til vores kunder. Derfor s√łrger vi ogs√• for at lytte til den enkelte kundes √łnsker til opgaven og g√łr hvad vi kan for at finde den l√łsning som tilfredsstiller kunden bedst.

Svejsning i flere typer metal

Vi tilbyder forskellige svejseteknikker alt efter hvad der giver mest mening for opgaven. Det kan eksempelvis v√¶re MIG- eller TIG-svejsning. Vi har ogs√• mulighed for at svejse i forskellige metaller afh√¶ngig af hvad dine √łnsker er.

Vores store erfaring i branchen g√łr, at vi ikke siger nej til en opgave - vi kan altid finde en l√łsning. I vores moderne maskinpark har vi udstyr til at kunne l√łse opgaver for flere forskellige brancher.

Specialister i svejsning

Hos Bissenbakker Steel & Supply er vi specialister i svejsning. Vores medarbejdere er kompetente og veluddannede medarbejdere inden for deres fag. Hvis det er kundens krav, så kan vi også tilbyde certificeret svejsning.

Vi holder til i Bjert nær Kolding, men har mulighed for at hjælpe kunder i hele landet. Vi hjælper også gerne med opsvejsning af stålkonstruktioner, hvis du har en opgave, hvor der er brug for det.

Få et uforpligtende tilbud på svejsning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har sp√łrgsm√•l du √łnsker besvaret eller du gerne vil have et uforpligtende tilbud p√• en opgave med svejsning.

Vi kan kontaktes p√• telefon 75 50 80 13 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Ring til os