Pladebearbejdning

Hos Bissenbakker Steel & Supply tilbyder vi pladebearbejdning i stål og en række af forskellige metaller, som eksempelvis kobber og messing. Vi har mulighed for både at udføre bearbejdning både på enkeltstyks samt små og store serier.

Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem tiden løst mange forskellige opgaver for en bred vifte af forskellige kunder. Vi holder til i Bjert nær Kolding, men har gennem årene hjulpet kunder i hele landet.

Pladebearbejdning med moderne maskinpark

Vi råder over en stor maskinpark med moderne maskiner, som gør det muligt for os at bearbejde metaller med processer som blandt andre laserskæring, panelbukning og kantbukning.

Det er vigtigt for os at vores kunder oplever stor værdi i de produkter vi fremstiller. Derfor har vi også stort fokus på at opfylde den enkelte kundes ønsker og behov. Vores medarbejdere er dygtige og er alle uddannet inden for deres fag.

Vores topmoderne maskinpark og CNC-styrede processer muliggør skræddersyede løsninger, herunder metalplade udskæring, plade stansning, og pladebukning. Med mange års erfaring inden for metalpladebearbejdning, leverer vi præcisionskomponenter i forskellige materialer, herunder rustfrit stål og aluminium.

Vores fokus på kvalitet og avancerede teknikker som laserskæring af plader gør os til en af branchens førende inden for pladebearbejdning.

Specialfremstilling med pladebearbejdning

Med vores maskinpark som primært er cnc-styret, har vi mulighed for både at arbejde med massefremstilling af emner samt specialemner og prototyper. Dette gør også at vores arbejde er meget præcist og en serie af emner vil være ens.

Hvis du har specielle ønsker, så har vi mulighed for hurtigt at omstille vores maskiner til de behov du har.

Vi har arbejdet med pladebearbejdning til mange forskellige formål og derfor kan vi helt sikkert også finde en løsning. Vi har løst mange problemstillinger og siger derfor ikke nej til en opgave.

Få en pris på pladebearbejdning

Har du brug for at vide mere om hvordan vi arbejder med pladebearbejdning eller ønsker du at få en pris på en specifik opgave, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Vi kan kontaktes på telefon 75 50 80 13 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Ring til os