Rørlaserskære

Hvad er en rørlaserskærer?

En rørlæserskærer er en speciel maskine, der udelukkende bruges til præcisionsskæring af rør og rørformede og aflange profiler. Maskinen bruger en laserstråle til at skære gennem metallet. Maskinen kan skære meget præcist med laserstrålen og gør opgaven betydeligt hurtigere og lettere at udføre. Rørlaserskæren er velegnet til at producere præcise snit og komplekse mønstre i rørmaterialer og aflange komponenter, hvilket gør den nyttig til en række forskellige opgaver til specielle mål og dimensioner af rør.

Vi har netop investeret i rørlaseren og den gør det muligt for os at tilbyde en bedre og hurtigere produktion af skæring af rør. Maskinen har den nyeste teknologi, som giver os mulighed for at indstille den præcise skæring efter dine mål og krav. Maskinen kan med laserskæring både fremstille huller og mønstre i rør. 

Rørlaserskæring til perfektion

Rørlaserskæring er afgørende inden for produktionen af rørkomponenter og rørformede materialer. Vores rørlaserskærer er udstyret med avanceret software, der muliggør skæring af komplekse former og mønstre i rør med stor nøjagtighed. Uanset om det drejer sig om VVS-komponenter, dele til konstruktion eller metalbearbejdninger, er vores rørlaserskæring en præcis metode til at opnå skræddersyede resultater.

Hos Bissenbakker Steel & Supply har vi mange års erfaring inden for metalbearbejdning og laserudskæring. Vores dygtige og erfarne teknikere overvåger maskinen og forstår at betjene den ned til mindste detalje, så du er sikret et præcist resultat, som passer perfekt til dit projekt.

Med vores optimerede maskinfabrik, kan vi hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver inden for skæring og tilpasning af rørformet metal.

Tøv ikke med at kontakte os. For os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi kan hjælpe dig med at finde de præcise mål og dimensioner for din opgave, og vi udfører altid så hurtigt og effektivt som muligt.

Ring til os på telefonnummer 75 50 80 13. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med omfanget af din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os